Harmoniska och moderna

lägenheter

Vi erbjuder hyreslägenheter i olika storlek, 1-4 rum och kök. Oavsett vilken storlek du väljer får du ett kvadratsmart, modernt och prisvärt boende.  Alla lägenheter har fiber och balkong alternativt uteplats med riktning mot en "tyst" sida av fastigheten.


Inredningen håller hög standard med väl genomtänkta materialval. Kök och vardagsrum har genomgående ekparkett och ljusa väggar.  Hall med klinkergolv med goda förvaringsmöjligheter. Badrum med klinkergolv och kakel.  Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. 


I Fyrby hittar du det optimala boendet där ledorden är harmoni och funktionalitet.


Lediga lägenheter, länk

Hello world

INTERIÖR

Hello world

Klimatsmarta

fastigheter

Området byggs i två etapper och kommer inrymma 250 lägenheter.  Precis som interiören är exteriören anpassad för området med skog och grönska som inspiration. Vi ser ljust trä möta vit puts med noga utvalda finesser. Byggnaden består av fyra plan med tillhörande cykel- och barnvagnsförråd.


Fastigheterna är klimatsmarta och uppbyggda med bergvärme och solceller. Varje etapp kommer att ha tillhörande parkeringsplatser och laddplatser.


Nästa etapp

Vi planerar för nästa etapp i Fyrby och vi ser fram emot att snart kunna ta emot intresseanmälningar för hyresrätterna om 1-5 rok på västra sidan.

unsplash